Naar boven

Vriendinnen avond

Organiseer een Gezellige Vriendinnenavond bij Upto Date Mode!

Wil je een onvergetelijke avond beleven met je beste vriendinnen? Bij Upto Date Mode organiseren we speciale vriendinnenavonden waar jullie samen kunnen genieten van mode, gezelligheid en persoonlijk stijladvies. Onze exclusieve vriendinnenavonden zijn de perfecte gelegenheid om samen te komen, te ontspannen en jullie liefde voor mode te vieren.

Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijk Stijladvies: Onze deskundige stijladviseurs staan klaar om jullie te voorzien van persoonlijk stijladvies. Ontdek welke kleuren. stijlen en pasvormen het beste bij jullie passen en laat je inspireren door de nieuwste mode.
  • Exclusieve Shopping Experience: Tijdens de vriendinnenavond hebben jullie de winkel helemaal voor jezelf. Shop in alle rust en geniet van exclusieve kortingen op onze nieuwste collectie.
  • Gezelligheid en Verwennerij: We zorgen voor een ontspannen sfeer met hapjes, drankjes en muziek. Laat je lekker verwennen!

Hoe werkt het?

  • Reserveren: Neem contact met ons op voor jullie speciale vriendinnen avond! Dan plannen we en datum die jullie allemaal goed uitkomt.
  • Voorbereiding: Geef ons wat informatie over jullie stijlen en voorkeuren, zodat we de avond perfect kunnen afstemmen op jullie persoonlijke wensen.
  • Genieren: Kom naar de winkel en geniet van een avond vol mode, plezier en vriendinnen!

Waarom kiezen voor een vriendinnen avond bij Upto Date Mode?

Onze vriendinnenavonden zijn een unieke ervaring die je nergens anders vindt. Het is de perfecte manier om quality time door te brengen met je vriendinnen en tegelijkertijd je garderobe een boost te geven. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een leuke avond wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat jullie een fantastische tijd hebben.

Boek Nu Jullie Vriendinnenavond!

Wil je een vriendinnenavond boeken of meer informatie ontvangen?  Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een geweldige avond. Bel naar het filiaal bij jou in de buurt of mail ons.

plan jullie vriendinnenavond