Naar boven

Persoonlijk stijladvies

Persoonlijk Stijladvies bij Upto Date Mode

Bij Upto Date Mode geloven we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om je persoonlijkheid en individualiteit uit te drukken. Daarom bieden we onze klanten persoonlijk stijladvies op maat, zodat je altijd op je best voor de dag komt.

Waarom Persoonlijk Stijladvies?

?Elke persoon is uniek en heeft een eigen stijl die bij zijn of haar persoonlijkheid, lichaamsvorm en levensstijl past. Ons team van ervaren stijladviseurs staat klaar om je te helpen de perfecte look te vinden die jouw unieke kenmerken accentueert.

Hoe Werkt Het?

  • Intakegesprek: We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw stijlvoorkeuren, behoeften en doelen te bergijpen onder het genot van een kop koffie of thee.
  • Stijlprofiel: Op basis van dit gesprek weten we wat jouw smaak en wensen weerspiegelt en maken we de outfits voor jou compleet.
  • Advives op Maat: Onze experts stellen een selectie outfits en accessoires samen die perfect bij jou passen. Dit advies is volledig op maat gemaakt, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in elke situatie. Daarna kijken we samen of de geseleecteerde outfits passen en jij blij wordt. Onze stijladviseurs zijn erbij om je te helpen en eventuele verdere aanpassingen te maken.


Maak een afspraak!
Ben je klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk stijladvies bij Upto Date Mode. Ons vriendelijke en deskundige team kijkt ernaar uit om je te helpen stralen in de perfecte outfit.  Voor meer informatie kun je ons ook bellen of een e-mail sturen

maak een afspraak