Naar boven

G-star


Ontdek G-Star RAW bij Upto Date Mode – Innovatie en Duurzaamheid in Denim

G-Star RAW Kleding bij Upto Date Mode
Welkom bij Upto Date Mode, waar je de nieuwste en meest innovatieve denimcollecties van G-Star RAW kunt vinden. G-Star RAW is meer dan een denimmerk; het is een filosofie. Sinds de oprichting in 1989 heeft G-Star RAW de grenzen van denimdesign verlegd met een focus op innovatie, duurzaamheid en creativiteit. Ontdek de collectie en ervaar zelf de passie voor denim die in elk item zit

G-Star RAW Kleding bij Upto Date Mode

Het Verhaal Achter G-Star RAW
G-Star RAW, opgericht in 1989 door Frans Scholtes en Jos van Tilburg, begon onder de naam Gap-Star in Amsterdam. Om internationaal te opereren en verwarring met The Gap Inc. te voorkomen, werd de naam veranderd naar G-Star. De samenwerking met de Franse jeansdesigner Pierre Morisset leidde in 1996 tot de introductie van de iconische G-Star Elwood, wat een doorbraak betekende voor het merk. Het hoofdkantoor van G-Star bevindt zich nog steeds in Amsterdam, waar het merk zich blijft ontwikkelen en innoveren.

Hardcore Denim Filosofie
De filosofie van G-Star RAW is Hardcore Denim. Dit betekent dat het merk voortdurend streeft naar het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in denimdesign en vakmanschap naar een hoger niveau tilt. Elk kledingstuk is een product van aandacht voor detail en een streven naar perfectie. G-Star RAW gelooft dat de mogelijkheden van denim oneindig zijn, en dit zie je terug in hun baanbrekende ontwerpen.

Innovatie en Duurzaamheid
G-Star RAW staat bekend om zijn innovatieve aanpak en toewijding aan duurzaamheid. Het merk werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn impact op mens en planeet. G-Star RAW heeft zich gecommitteerd aan duurzame productiemethoden en ethische arbeidsomstandigheden. Hoewel de productie veelal plaatsvindt in India, heeft G-Star RAW maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle werknemers onder eerlijke en veilige omstandigheden werken.

Bekende Samenwerkingen
G-Star RAW heeft door de jaren heen samenwerkingen aangegaan met bekende namen zoals Pharrell Williams, die in 2016 mede-eigenaar van het merk werd, en Formule-1 coureur Max Verstappen. Recentelijk, in 2021, werkte G-Star RAW samen met de Amerikaanse rap-artiest Snoop Dogg. Deze samenwerkingen benadrukken de innovatieve en cultureel relevante benadering van het merk.

Waarom G-Star RAW bij Upto Date Mode?
· Innovatief Design: Ontdek denim zoals je het nog nooit hebt gezien met baanbrekende ontwerpen en aandacht voor detail.
· Duurzame Mode: Geniet van kleding die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is.
· Iconische Samenwerkingen: Beleef de unieke samenwerkingen met wereldberoemde artiesten en ontwerpers.

Bezoek Upto Date Mode en Ontdek G-Star RAW
Ben je klaar om je garderobe te vernieuwen met de innovatieve en duurzame ontwerpen van G-Star RAW? Bezoek Upto Date Mode en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Wij helpen je graag om jouw perfecte look te vinden.