Naar boven

Fabienne Chapot


Fabienne Chapot bij Upto Date Mode – Empowerment door Kleur en Print


Fabienne Chapot Kleding bij Upto Date Mode
Welkom bij Upto Date Mode, waar we trots zijn om de levendige en gedurfde collecties van Fabienne Chapot aan te bieden. Fabienne Chapot is een merk dat streeft naar empowerment door middel van unieke, kleurrijke en duurzame ontwerpen. Ontdek de nieuwste collecties en laat je inspireren door de kracht van kleur en print.
Sorteren
Het Verhaal Achter Fabienne Chapot
Opgericht door Fabienne Chapot in 2006, begon het merk als Fab., gericht op accessoires zoals tassen, schoenen en lederwaren. In 2016 evolueerde het merk naar ready-to-wear mode, terwijl het gedurfde en kleurrijke DNA behouden bleef. Fabienne Chapot is gevestigd in het hart van Amsterdam, waar het rijke culturele erfgoed de creativiteit en ontwerpen van het merk inspireert.

Unieke Collecties vol Kleur en Print
Elk jaar lanceert Fabienne Chapot twee collecties: een Spring/Summer collectie en een Autumn/Winter collectie. Deze collecties zijn verdeeld in zes chapters, waarbij elke maand nieuwe stukken worden gepresenteerd. De collecties zijn geïnspireerd door verhalen, culturen en historische figuren, zoals de oceaan en dappere vrouwen in de SS22 collectie.

Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid
Fabienne Chapot zet zich in voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de mode-industrie. Het merk gebruikt gerecyclede materialen, zoals RPET-polyester, en streeft naar transparantie en goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Fabienne Chapot is aangesloten bij de BSCI en heeft het Akkoord Duurzame Kleding en Textiel ondertekend.

Vakmanschap en Creativiteit
Bij Fabienne Chapot worden alle prints in-house ontworpen met de hand, waardoor elke print uniek is. De ontwerpen beginnen met een pen of penseel, en deze aandacht voor detail is terug te zien in elk kledingstuk. Elk item bevat een gouden hanger, gelinkt aan het thema van de collectie, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

Empowerment voor Iedere Vrouw
Fabienne Chapot richt zich op alle vrouwen, ongeacht leeftijd of stijl. Het merk moedigt vrouwen aan om zichzelf uit te drukken door middel van gedurfde kleuren, prints en verrassende details. Of je nu op zoek bent naar een opvallende jurk voor een speciale gelegenheid of een dagelijkse outfit, Fabienne Chapot biedt kledingstukken die je helpen je authentieke zelf te zijn.

Styling Tips van Fabienne Chapot
Bij Fabienne Chapot geloven we in "more is more". Combineer prints en kleuren voor een gedurfde look. Probeer een lange jurk over een flared jeans te dragen voor een coole en unieke stijl. Onze collecties zijn ontworpen om eindeloos te mixen en matchen, zodat je altijd een look kunt creëren die bij jou past.

Waarom Fabienne Chapot bij Upto Date Mode?
· Unieke Ontwerpen: Ontdek handgemaakte prints en levendige kleuren die je nergens anders vindt.
· Duurzame Mode: Geniet van kleding die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is.
· Empowerment: Voel je zelfverzekerd en krachtig in kleding die je helpt je authentieke zelf te uiten.

Bezoek Upto Date Mode en Ontdek Fabienne Chapot
Ben je klaar om je garderobe te verfrissen met de gedurfde en kleurrijke ontwerpen van Fabienne Chapot? Bezoek Upto Date Mode en laat je inspireren door onze unieke collecties. Wij helpen je graag om jouw perfecte look te vinden.