Naar boven

Modeadviseur Upto Date LEEUWARDEN

WERKEN BIJ UPTO DATE?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor Upto date LEEUWARDEN +/-16 uur

Heb jij een hart voor mode met een bijzonder talent voor service en krijg jij energie om samen met jouw collega’s de perfecte gastervaring te geven? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, trendy en gastvrije modeadviseur!

Fashion with happiness!

Upto Date Woman is een modebedrijf met een eigen unieke winkelformule, opgericht door de gebroeders Blom – ook wel bekend van Blom Mode. Met onze gepassioneerde teams werken we vanuit onze winkels in Drachten, Heerenveen, Assen, Sneek en Leeuwarden iedere dag naar één gezamenlijk doel toe: jongvolwassen, modebewuste vrouwen blij maken met mooie kleding.

Voordelen aan werken bij Upto Date:
* Werken bij een prachtige modewinkel in een dynamisch team met een warme familiaire sfeer.
* Een goed salaris, 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.
* 20% personeelskorting op al je aankopen en andere voordelen.
* Interne opleiding waar alle ‘kneepjes’ uit het vak geleerd worden.
* Training en coaching on the job en doorgroeimogelijkheden.


Sfeerbeleving voor onze gasten
Om onze gasten een optimale beleving te geven, ga jij met jouw vakkennis, onze gasten voorzien van het beste stylingadvies en zet je nét een stapje extra. Dat betekent dat je de tijd neemt om een gast te woord te staan en dat je meedenkt. Samen met jouw collega’s heb je een scherpe blik op de presentatie van de winkel en zorg je ervoor dat de collecties perfect worden gepresenteerd. Ben jij een gastvrouw/gastheer in hart en nieren en wil je onze gasten voorzien van een deskundig stijladvies zodat zij met de mooiste aankopen en een goed gevoel de winkel uit gaan? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Dit ben jij, want jij maakt het verschil!
* Je bent een echte Upto date modeambassadeur! De liefde voor onze fashion weet jij als modeadviseur enthousiast over te brengen op onze gasten.
* Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in de mode- of hospitalitybranche.
* Je beheerst de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.
* Je bent beschikbaar voor de genoemde aantal uren per week (contracturen nader te bepalen in overleg).
* Je vindt werken op zaterdag niet erg, dit rouleren we als team.
 
 
Wij bieden

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken voorop staan. Je krijgt  alle kansen om je talent te ontwikkelen. Afhankelijk van je ervaring krijg je een toegesneden inwerkprogramma. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en pensioenregeling, flexibele werktijden, collectieve zorgverzekering en een aantrekkelijke korting op onze artikelen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij sociaal, energiek en heb je een open uitstraling? Ben jij een vrolijk persoon die er verzorgd uitziet? 

Kan je deze vragen met ja beantwoorden? Stuur dan je C.V. en motivatie naar Kim!

Mail je sollicitatie naar Kim Schaafsma
kim@blommode.nl